rated-news

21 blackjack winner winner chicken dinner

Bookmaker Paddy Power Betfair će zatvoriti svoje aktivnosti u Gibraltaru i promijeniti mjesto nakon konsolidacije njihovog spajanja 21 blackjack winner winner chicken dinner. Kao rezultat restrukturiranja društvo će svoje poslovanje u rastućem centru Malte, jer ona nastoji obnoviti svoje aktivnosti centraliziranjem glavne poslovne jedinice američki poker 2 mame download.

Kao rezultat toga, tvrtka odustaje od svojih državnih dozvola za on-line kockanje u Gibraltaru američki poker 2 новоматик online. Bookmaker je napravio isto što i prošle godine na otoku Man american poker 2 kostenlos spielen ohne anmeldung.
Tvrtka je također potvrdio da je 20 zaposlenicima Gibraltara će biti ponuđeni paketi preseljenja za rad u London ili Dublin da je ne dolaze staviti u kosti. Paddy Power Betfair komentirao da je njezin odlazak iz Gibraltara ni na koji način nije povezan s Brexit, iako je vlada Gibraltara i прокомментировало da "bez obzira što Brexit može dovesti do Гибралтару, vlada prilagodjava svoje mehanizme dozvola i propisa, kako bi se osiguralo da ćemo ostati vodeća nadležnost za kockanje na daljinu". da je ne davati bar u kosti.