articles

što znači spr u pokeru

Amerikanac Roger "El Matador" Worth iz Austina, Texas, više od deset godina bavi mješovitim borilačkim vještinama i ima bogato borbeno iskustvo u razne promocije u svoj životopis.

Nakon što je u svoj životopis 26 profesionalne borbe, Аунг La N San, možda je jedan od najpoznatijih burmanski boraca u svijetu, čiji je zastrašujući stil borbe donijeli su mu nadimak "Burmanski piton".Аунг rođen u Мьиткьине u državi Качин i pripadao etnički manjinske zajednice, poznat kao качин što znači spr u pokeru. Sa sjedištem u Singapuru, najuzbudljivije na svijetu organizaciji mješovite borilačke vještine, drži najveće sportske i zabavne događaje diljem Azije, uz sudjelovanje najboljih azijskih majstora mješovitih borilačkih vještina i prvaka svijeta, svi su potpisali ekskluzivni ugovor (i), u najvećem informacijske prijenos u Aziji što znači spr u pokeru.

U rujnu prošle godine u Sankt Peterburgu, ruski borac u srednjoj Aleksej Буторин uspješno je debitirao na JEDNOM prvenstvu, nakon spektakularne pobjede nokautom nad высокоуважаемым Leandro Атайдесом.Буторин podigao val svoje zastrašujuće нокаутирующей sila i nemilosrdan napad, pokazujući navijačima, zašto je on ostao neporažen u svojih sedam godina karijere u mješovitih borilačkih vještina. Anne "Athena" Osman od Kota Kinabalu-borba ljepota Malezije popis automata resorts world catskills. Bivši praktikant wushu, 29-godišnji Фараг kombinira munja-brz i spot udaraca s упорными vještinama borbe i mata.Фараг debija na profesionalnoj mješovitih borilačkih vještina u JEDNOJ чемпионской kavez protiv Anne Osman iz Malezije automati resorts world catskills. Osman boriti se s Хайат Фараг u svom povratku u JEDNU чемпионскую kavez.Хайат Фараг-bivši egipatski borac slobodnog stila, ucestvovao na Olimpijskim igrama 2008.

Нарантунгалаг Джадамбаа prihvaća Erica Kelly na Glavnom događaju 20.