experts-news

kao što je pokrivanje svih brojeva u ruletu

PointsBet nudi iste šanse za ирландца.БетАмерика i Фандуэль nude Lowry -190, dok su američke knjige William Hill nude -180 šanse kao što je pokrivanje svih brojeva u ruletu.
"Iskreno govoreći, ja ne mogu objasniti što to čini" kako zatvoriti otvor za poštu na vratima. Burton je jednoglasnom drugi izbor kladionica uredima, njegove šanse da se kreću od +300 u William Hill do +400 u FanDuel i DraftKings. Oko kladionice u Las Vegasu ponudio +10500, ili 105-1, na Lowry, i u srijedu je igrač stavio na njega 150 dolara je li kockanje kazneno djelo u Indiji. U черновых klađenje prenosi Lowry s koeficijentom -200 ili 1-2, što znači da je ulog 200 dolara osvojiti 100 dolara.

Igranje pred publikom, punim sunarodnjaka, u kraljevskoj Портраше u Sjevernoj Irskoj, Lowry, rekao je što je htio da ga svaki udarac, čuti huk gomile na 146-m otvorenom prvenstvu. I ja ću učiniti isto sutra". Dok je Holmes se pridružio vikenda zahvatio Lowry i nadmašio Kape i Rose, sportske knjige, kao što su Šešir i šanse Ruže trčati više od кентуккийца.Šanse Коепки u rasponu od +700 na William Hill do +1200 na драфтах je li kockanje zločin u Nigeriji. Odmah nakon ponoći, a u nedjelju ПропСвап je istakao da igrač izlaže na prodaju svoju ulaznicu, koji bi koštao 15 900 dolara. Ti izgledi su, međutim, male u usporedbi s koeficijentima, koje su Lowry, 32-godišnjeg dečka s pet stručnih pobjede na njegov račun, kada u četvrtak je otvorena otvoreno prvenstvo.