text

klađenje na craps prema došljacima cijenama

Grupa mobilne igre LeoVegas je dobila dozvolu za rad na danski tržištu klađenje na craps prema došljacima cijenama. Operator očekuje pokretanje svog dot.dk web stranice u jesen, stvarajući lokalni tim sa "velikim iskustvom u digitalnom marketingu i danski gaming tržištu" stope u kosti na ulog na teren.

Gustav Хагман, generalni direktor i suosnivač LeoVegas, je rekao: "Proširenje LeoVegas se nastavlja, i lijepo je vidjeti kako mi rastu na tržištima u nastajanju минима пунтата крусиверба za poker. "Naša je strategija ulaska na podesiva tržišta ili tržišta, koje se suočavaju s reguliranjem, čini dobitnu konceptom. "Uvjeren sam da je naš vodeći na tržištu proizvod za mobilno igranje, marketinški pristup, temeljen na podacima, i jak lokalni tim će vam osigurati nesmetan rad u Danskoj, gdje još uvijek nitko nije preuzeo je poziciju mobilne komunikacije".
LeoVegas može biti уверенна u visokim rezultatima nedavnog uređenog tržišta Danske: bruto prihod od igre u drugom tromjesečju 2016 godine porasla za 15% u odnosu na isto razdoblje 2015 godine i iznosila je 935 milijuna danski kruna. Operator dodaje svoje ime na 27 operatorima, licencirani u zemlji, pri tome danski regulatora u svom izvješću za 2 kvartal potvrdio da je od kolovoza 2016 godine u zemlji je izdala 16 licence za klađenje i 25 licenci za upravljanje online casino. mini-u texas hold ' em poker.