most-rated

gdje je besplatni automat gold

Programer softvera za online casino premium klase, iSoftBet, pregovarao o pružanju svoj puni spektar sadržaja Интерактивному službe britanskoj kladionici ured William Hill gdje je besplatni automat gold. Integracija s Openbet RGI će pružiti korisnicima online kladionicama mobitel i online pristup svemu portfelj igara iSoftBet gdje su dobici u zlato utore. Poznat stvaranju inovativnih i zabavnih igara, dodavanje sadržaja iSoftBet, očekuje se još više povećava mogućnosti za interaktivnu online uslugu William Hill gdje se automat sa zlatom besplatno preuzimanje.
Sporazum također će biti rezultat suradnje između iSoftBet i interaktivni online-tim William Hill da se vidi, kao prvo stvaraju sadržaj isključivo za vodeće kladionice u velikoj Britaniji. Osvrćući se na sporazum u press release, Ner Эльбаз, generalni direktor iSoftBet, rekao je da su oni uzbuđeni zbog mogućnosti surađivati s kladionicama takvog nivoa, kao što su William Hill.Эльбаз dodao: "Brand poznat u cijeloj industriji, a popularna je kod igrača kako ja mogu pobijediti na automatima. Naše inovativno izrada utora Neon Reels™ i brand imena, kao što su Paranormal Activity, pokrenute prošle godine, postalo je ključni faktor u tome da uvjeri William Hill se ujedine s nama." I, na kraju, on je rekao da iSoftBet "izuzetno siguran" da je sadržaj tvrtke će ići dobro sa trenutnom ponudom William Hill.Эльбаз je rekao da oni željno očekuju suradnju u stvaranju "ekskluzivni, zabavnog sadržaja" kako ja mogu pobijediti na automatima.
Također, osvrćući se na posao, Graham Pauri, komercijalni direktor timskim igrama William Hill, je rekao: "oduševljeni Smo što možemo dodati sadržaj iSoftBet u naš rastući portfolio. Oni su izdati vrlo jake naslove koji su se etablirali u industriji, i ja sam siguran da se to svidjeti kupcima William Hill". kako možete prestati igrati igre na sreću.