experts-news

kao prodavač ima prednost u blackjack

львис Lo Иек Long, viši dužnosnik zdravstvenih Makao, rekao je u ponedjeljak poslijepodne da je hong kong treba biti 28 dana za redom ići bez nove lokalne infekcije Covid-19, prije nego što se može uzeti u obzir безкарантинного vožnja kroz hong Kong.

Međutim, u tom slučaju, vjerojatno će se i dalje primjenjivati ograničenja na putovanja između dva grada, u skladu sa relevantnim komentarima dužnosnika tih gradova.prema nekoliko investicijskih analitičara, udio potrošača Hong konga iznosio je ne manje od 10 posto godišnjeg prihoda od kockanje u casina Makao u uvjetima koji vode do pandemije.арлье u ponedjeljak je gospodin Lo, direktor Zavoda za zdravstvo Makao, rekao je na marginama javni događaj: "drago nam je vidjeti da je u hong Kongu danas slavi 14 kao prodavač ima prednost u blackjack. dana registracije lokalnih slučajeva [zaraze Covid-19]. Dakle, kao što je i planirano, mi smo razgovarali s nadležnim službama u hong Kongu mjere za olakšavanje putovanja [s Makao]" легальны li automata u Kentuckyju.
p Lo rekao je da su pregovori će se uključiti i "smanjenje" broja karantena dana, koji će biti poslužen po dolasku, ili oslobođenje od karantenu dolazaka kroz hong Kong jesu li utori više slobodnim vikendom. S Lam rekao je na brifingu za MEDIJE u ponedjeljak da je svako popuštanje, najvjerojatnije u početku će biti povezan sa sustavom kvota, da se ograniči protok ljudi između gradova.new йоркское popuštanje u pravilima putovanja će primijeniti samo prema onima koji u potpunosti привит od Covid-19. Prema riječima izvršnog direktora Hong kong, putnik može tražiti ne samo da prođe test na virus prije putovanja – kao sada – ali i nakon dolaska na odredište.u slučaju da se dogodi popuštanje, u slučaju novih slučajeva u bilo kojem gradu će biti mehanizam "automatsko isključivanje", istakla je gospođa Lam.ainland China-jedino mjesto gdje se u Makao gotovo da i nema karantene, zbog postojećih ograničenja na putovanja kao protumjere protiv Covid-19 легальны li automata u Teksasu. od kraja svibnja izvijestio o novim slučajevima zaraze Covid-19 u susjedne Makao provinciji Guangdong.
U odgovor na ovu situaciju vlada Makao je objavila da su stanovnici nekoliko zajednica Guangdong po dolasku u Macau izloženi 14-dnevnom karantenu..