most-read

poslovi u vijeću za praćenje kockanjem mn

Nitko nije ozlijeđen, a evakuacija ne treba zbog jutarnje vatre u hotelu "Kalifornija" u središtu Las Vegas ranim jutarnjim satima u četvrtak. Ekipe vatrogasne službe Las Vegas reagirali oko 1:15 a.m.to je hotel u Ogden-avenue, 12.
Požar je bio u hladnjaku trgovine sladoled i bio ugašen automatskim vatrogasac оросителем poslovi u vijeću za praćenje kockanjem mn. Požar je lokaliziran u kafiću i sladoled na drugom katu. Vatrogasci su istražitelji su utvrdili da je požar počeo u rashladnih instalacija i imao je električni karakter sjeverna granica utora mn днр.
Požar nanio štetu u iznosu od oko 25 000 dolara Odbor za kontrolu za kockanjem mn stalno obrazovanje. Osoblje hotela i vatrogasci su radili zajedno na čišćenje.
Gostima nije ozlijeđen. Govornici na konferenciji o marihuani u Las Vegasu, u srijedu su bili optimistični u tome, što je napredak u federalni politici nije daleko rulet je najduži kilometraža iste boje. Ali oni razlika u mišljenju o prognozi cijena dionica, rast marihuane u medicinske svrhe i cijenama na marihuanu..