late-news

dnevni kalendar s termine dostupan za ispis

Stranka zelenih u Tasmaniji zastrašuje druge oporbenih stranaka u državi, da su iznio svoju političku poziciju na skijanje. ABC News je izvijestio da su "zeleni" su vršili dodatni pritisak na članove opozicije nakon što je saznao da Radničke stranke naslonjena na slabljenje svoje pozicije na kockanje."Zelene", ako se sjećate, nastoje ukloniti automatima za poker i baza, i oni ništa ne prestaju, da bi to bilo moguće – čak i prije toga, za zastrašivanje svojih kolega u parlamentu.

Na čelu je član parlamenta od kockanja Andrea Dawkins, "Zeleni" zahtijevaju da Лейбористы pokazali svoju ruku, jer oni već postoje dokazi da je posljednjih pokušati prihvatiti prijedlog o uklanjanju покеров dnevni kalendar s termine dostupan za ispis. Dawkins je ljut izjava lidera opozicije Rebeccu White o tome da Лейбористы su još uvijek u procesu konzultacija i ne će biti u mogućnosti ispuniti svoje politike do iduće godine slot kanjona u blizini javnog parka кодахром-бейсин. "Mislim, koji savjetovanje oni su mogli provesti, ako bi sve dokaze Buduće igre tržišta [Izvješće] već su detaljno?" - pitao Dawkins, prema новостному post slot kanjona u blizini jezera Хавасу. U rujnu parlament je postignut kompromis, koji će omogućiti elektronsko slot machines nastaviti raditi u pubovima i klubovima u skladu s "značajan" smanjenje broja automata. Obitelj Фарреллов iz Sydneya upravlja svim poker aparatima u Tasmaniji putem svoje tvrtke Federal Group slot kanjona u blizini jezera mead. Kada licenca tvrtke isteći u 2023 godine, vlada je rekao o svom planu uništiti savezne monopol i smanjiti broj poker automata, dopuštenih u državi, na 150.
Predstavnik vlade Rene Хиддинг rekao je лейбористам da im treba prestati ljenčariti i što prije osigurati svoj položaj. "I to je nešto na što će natjerati лейбористов; ne možete biti mali cilj, ako ste alternativna vlada, od vas će biti politika", rekao je Хиддинг. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.