experts

zlatni križ black Jack ulici сайренсестер

U Velikoj Britaniji div bookmaker William Hill, navodno je najavio da namjerava zatvoriti do 700 dućana, jer je, čini se, ona se kompenzira oko 820 milijuna funti (1,02 milijardi dolara), koje je izgubila u rezultat strožih pravila zemlje u pogledu terminala za klađenje s fiksnim koeficijentima (FOBTs).
Gubitak posla: Prema izvješću novina Guardian, objavljenom u četvrtak, operator sa sjedištem u Londonu je izvijestio da je kao rezultat tog preseljenja mogu izgubiti posao do 4500 ljudi, iako je on obećao da će koristiti dobrovoljno otpuštanje i pomoći oslobođena zaposlenicima pronaći alternativni post.Регулятивная prepisati: list izvijestio da je u travnju stupiti na snagu novi propisi, koji su smanjili maksimalnu okladu FOBT sa 100 funti (125 dolara) za spin na samo 2 £ (2,50 dolara), a što je već dovelo poznatih operatora Ladbrokes Coral Group i Betfred na обнародованию slične planove za smanjenje nekretnina. Par je navodno objasnio da je automata, sličan video, doveo do polovice svojih prihoda na ulicama, iako je rival PaddyPower Betfair, koji je nedavno promijenio ime u Flutter Entertainment, predvidio da to neće utjecati. Natječu smanjenje: Guardian izvijestio je da je tvrtka koja stoji iza Ladbrokes Coral Group, GVC Holdings, upozorila je da je ona sada može biti prisiljen zatvoriti oko 900 dućana s gubitkom od oko 5.000 radnih mjesta, dok je Betfred predvidio oko 500 takvih zatvaranja za otprilike 2500 otkaza. Novina je također detaljno je rekla, da je zatvaranje 2100 zemaljske kladionice u najgorem slučaju biti oko četvrtina od 8423 sportskih terena u Velikoj Britaniji, a možda i nije uspio dovesti do razrješenja prije 12 500 zaposlenih.Непримиримая odgovor: Međutim, bivši ministar sporta vlade Tracy Crouch nije раскаялась i, navodno, rekla je novinama da je "previše pojednostavljeno" kriviti zatvaranje, slično najavio William Hill, samo u smanjenju stope FOBTs zlatni križ black Jack ulici сайренсестер. Konzervativni političar podnio ostavku prošle godine u znak protesta zbog kašnjenja s uvođenjem sniženih stopa i navodno rekao da je profitabilnost kontroverzni strojeva dovela je do "velike pretjerane inflacije broja kladionica na našim glavnim ulicama" zlato čips total casino co u šali. Navodno, Crouch rekao je The Guardian.. kako igrati poker na unibetu.
"U industriji došlo je do konsolidacije, i za neko vrijeme kladionice sami su se preselili na manje skupo online kockanje, a u izvješću KPMG, финансируемом grana, bilo je predvidio masovno zatvaranje, čak i bez smanjenja kamatnih stopa". kako igrati poker na winamax.