articles

da je bolje dva asa u pokeru

Strastveni nogometni navijač Murphy također je napravio povijesnu prvu legalne sportsku ponudu na stazi Monmouth Park u Оушенпорте, stavljajući 20 dolara na pobjedu Njemačke u svjetskom Kupu FIFAWorld 2018 godine i 20 dolara na "New Jersey Дэвилз" za pobjedu u Kupu lord Stanley.

Osvrćući se na njegov skori sudjelovanje na konferenciji Betting on Sports America, Murphy je rekao: "Mi lijepo govoriti pred delegatima međunarodne industrije sportskih kladionica, koje će se pridružiti nam se ovdje, u New Jerseyju, na prvoj konferenciji Betting on Sports America. Mi smo neizmjerno ponosni na onoj sastavni ulogom, koju New Jersey je igrao u uništavanju PASPA, i time postavio solidne temelje za legalne sportskih kladionica, koje amerikanci diljem zemlje bit će uživati da je bolje dva asa u pokeru. Uključivanje guvernera klađenje na sport Amerike je sasvim prikladno, s obzirom na važnu ulogu koju su New Jersey igrao je u tome da bi pravne sportsko klađenje na set zakona što je najbolje стрейта u pokeru. SBC također upravlja mrežom news portalima za klađenje i igre industrija, uključujući SBCAmericas.com, online vijesti i analitički resurs posvećena razvoju industrije sportskih kladionica u Sjevernoj i Južnoj Americi da je superioran da u poker igri. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. Guverner će igrati temeljnu ulogu u stvaranju i pružanju pravne klađenje na sport u New Jersey, i radujemo se što ćemo ga glavni govora na konferenciji Betting on Sports America" aplikacija usluga casino u San Мануэле.
Guverner New Jerseya Phil Murphy podijeliti svoju viziju budućeg sportsko klađenje u državi na konferenciji "Sportsko Klađenje Amerika" u narednih mjesec dana, najvećem događaju u trgovini sportske oklade u SAD-u.