most-rated

automat pop and pay

Navodno, stručnjak za online i preko slot machines Lightning Box, specijaliziran za matematiku, potpisao je ugovor o širenju svoje portfolio igara koje ste označili nagrađivani, na platformi Quickfire od Microgaming automat pop and pay.
Zahvaljujući trogodišnje transakcije cijela biblioteka programeri iz Sydneya, bazirana na razvoju postati moguće za online kockarnice, koriste platformu Quickfire. Prvi naslov Lightning Box, koji će se pojaviti u mreži će postati Silver Lioness 4x, koji će biti dostupan u veljači 2018 godine, a iza njega će slijediti i druge nove titule umetnite besplatne kovanice. Generalni direktor Lightning Box Peter Коусли rekao je da su oni sretni potpisivanje transakcije Quickfire, jer pruža programeru je još jedan način da se isporučivati na tržište još više jedinstvenog australski sadržaja.Касли je rekao: "Platforma Quickfire je vrlo jak distribucijski kanal, u koji je integriran od više od 200 operatera, i otvoriti za nas mnoge nove mogućnosti za novih kupaca na tržištima širom svijeta" kada će biti objavljena mjesta za isporuku na kuću od sainsburys.
Direktor Quickfire u Microgaming Andrew Клакас je rekao: "sa više od 600 igre Microgaming i партнерскому sadržaju iz više od 25 programere Quickfire je platforma izbora za operatore koji žele dobiti raznolik sadržaj.Širinu naše ponude u kombinaciji s ukidanje naknade za platformu za gaming-partnera na razvoju još više jača našu poziciju kao univerzalni trgovine". Клакас je dodao da je Lightning Box je "fantastičan dodatak našem portfelju partnera u razvoju i da je online, na kopnu i socijalne igrači diljem svijeta uživaju u svojim igrama kada će biti objavljena mjesta isporuke sainsburys. Njegov najnoviji online igre Star jackpot-Lavovi Serengeti, nedavno je objavljena Lightning Box kada će biti objavljena mjesta isporuke sainsburys na Božić.
Igra vas vodi igrače na avanturu u srce Afrike, gdje će se moći uživati u znamenitostima i zvuci poznate Serengeti, uključujući lavove, nosoroge, zebre, slonovi, flamingo i još mnogo toga! da je bolje dva asa u pokeru.