popular

significado de gambling en ingles

NetEnt potpisan ugovor o kupnji usluga automata Red Tiger Igre, u okviru transakcije s gotovinom na početni iznos od 197 milijuna funti (243,1 milijuna dolara).
Očekuje se da će transakcija biti završena u bliskoj budućnosti, ali u 2022 može biti uključen dodatni iznos od 23 milijuna funti, uz poštivanje Red Tiger tijekom sljedeće dvije godine. Očekuje se da će stopa EBITDA Red Tiger do 18 milijuna funti za samo 2019 godine, a neto dobit za 3 kvartal 2019 godine će uključivati oko 55 milijuna švedskih kruna (5,7 milijuna dolara) transakcije i troškove povezane s financiranjem significado de gambling en ingles.
NetEnt platiti predujam u iznosu od oko 197 milijuna funti za 100% udjela u Red Tiger, uz stjecanje uglavnom je financiran od strane novih kreditnih sredstava, pod uvjetom Danske Bank i Nordea ffxiv duty roulette expert 80. Dobavljač je rekao da je kupnja daje mu priliku da kapitalizira svoje skalabilna tehnologija za podršku budućeg rasta.

Neto dobit iznosila je NetEnt 837 milijuna švedskih kruna za prvu polovicu ove godine, smanjuje za 3% na godišnjoj razini ffxiv duty roulette expert unlock 80. Operativna dobit za godinu do 30. lipnja iznosio 256 milijuna švedskih kruna, što odgovara margini u 48%, pri tome dobavljač najavio je dobit nakon oporezivanja u iznosu od 240 milijuna švedskih kruna.

Dobavljač je naglasio slab razvoj u zemljama Sjeverne Europe, kao objašnjenje za loše rezultate i, najavljujući svoje indikatori za 1 poluvremenu, izjavio je da i dalje ulagati u povećanje proizvodnje igara, tehničku platformu sa većom funkcionalnošću i live casino ffxiv duty roulette guildhest unlock. Terezije Hillman, generalni direktor grupe NetEnt, rekla je: "bave"Crveno tigar "će pružiti značajnu sinergiju prihoda na našim tržištima širom svijeta". Gavin Hamilton, generalni direktor Red Tiger Gaming, je rekao: "Pristup distribucijskoj mreži NetEnt i geografskom stazi će otvoriti nove mogućnosti za Red Tiger i još više će ubrzati naš rast."U Red Tiger smo, kao i uvijek, bit će usmjerena na promicanje daljnje inovacije, i radujemo se suradnji s NetEnt nad time kako koristiti naše ujedinjeni mogućnosti za stvaranje novih proizvoda, koja će iznenaditi naše klijente". black jack oder brzo rob.