article

journal of gambling studies ranking

tromjesečju 2011 journal of gambling studies ranking. Vlasti Makao navode da je u drugom tromjesečju na segment "živih мультиигр" morao 302 milijuna australskih dolara (37,8 milijuna dolara), što je 92% više nego prošle godine.

U posljednjih mjesec dana u venecijanskom Makao Sands dodali više stolova za баккары s brzim djelovanjem, nakon što je u prosincu debitirao stolovi na 28 crpki za klađenje. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. Kada je u izvješćima će se prikazati podaci za cijelu godinu, Union Gaming Research predviđa da je omjer masa/VIP izjednačila je otprilike na razini 35/65. Na udio VIP-poslovanje morao 58,03 milijardi funti (7,26 milijardi dolara), što čini 67,3% od ukupnog broja 2 kvartal u Makao, ali to je znatno ispod 74% - nog vrhunca u 2 wow najbolji ratnik bfa prot u otvoru za kartice. Minimalni ulog za masovni stolovima porasla je pet puta u posljednjih šest godina, a u posljednjih mjesec dana Deutsche Bank je objavio izvješće u kojem se navodi da je minimalne masovno stopa porasla na 37% u posljednjih 12 mjeseci, dosegnuvši 1622 hk dolara (209 dolara) u lipnju 2013.
Prihodi баккары na masovno tržište porastao je za 33,2% na 20,72 milijardi funti (b) tri mjeseca, zaključno s 30 wow bpa resto druid je najbolji u otvoru za kartice. Rast masovno tržište Makao nadmašio rast VIP sektora tri puta u drugom kvartalu 2013 godine, prema podacima Zavoda za inspekciju i koordinaciju kockanje Azijske kockanje enklave wow bpa рет paladin najbolji u otvoru za kartice.
Rast masovno tržište također odražava naviše pritisak na minimalne stope za masovni stolovima. Stoga nije ni čudo da prihodi Sands China od masovnog tržišta u iznosu od 863 milijuna dolara osvojila je prvo mjesto među šest концессионеров Makao, lako zaobilazeći занявшую drugo mjesto tvrtku SJM Holdings u iznosu od 802 milijuna dolara red rock canyon utor canyon.