experts-news

zar igre na sreću-loša ideja

svibnja 2019 godine zar igre na sreću-loša ideja.
Događaj je najavljen najuspješniji na današnji dan, tijekom tri dana konferencije bilo je više od 420 sudionika. Igra samit ASEAN 2020 ponovno će se održati u Manili u ožujku 2020 godine. Naši članovi bili su vrlo impresionirani našim sastav govornika u ovoj godini, a naš novi format konferencije ispostavilo se da je vrlo popularan." Trodnevni skup, održano u Conrad Manila, na čelu vodeći predstavnici industrije, uključujući i Jay Walker, predsjednik Walker Digital, Earl Hall, generalni direktor AXESnetwork, hon da li su terminski i opcijski kockanjem.

Alfredo Lim, predsjednik PAGCOR jesu li utori gambino pravim novcem. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. Uzeti moj šešir, tim AGB!" Tim Asia Gaming Brief već marljivo radi na naš sljedeći događaj – večeru za spajanje Asia Gaming Tree, koji će se održati tijekom tjedna Aziji G2E 22.

Naravno, emisija je nemoguće bez pomoći našim velikodušnim sponzorima, među kojima su: EBET, Aristocrat, Asia Live Tech, Betradar, Znanstvene igre, Digitalni društvene sustava Walker i mnogi drugi najbolji poker soba u biloxi. Felix Ng, direktor konferencije Igre samita ASEAN, rekao je: "zaista Smo zaprepašteni količinom podršku industriji i pozitivnim povratnim informacijama s konferencije ove godine. županije, grada Параньяк, tajnik Raul Ламбино od CEZA i Atti.