most-read

kalendar sa vremenskim intervalima vremena

Gospodin Dan će imati čast predstaviti pobjednici u svakoj kategoriji i pružit će svakom pobjedniku priliku zahvaliti prisutnih delegata za podnio glasa kalendar sa vremenskim intervalima vremena. Svečanosti planirana je od 12:00 do 13:00 sati (po lokalnom vremenu Budimpešte) 20 kako koristiti mjesta za susrete u Google.

Pogledajte ovaj prostor za više zanimljivih ažuriranja o #CEEGC2017Budapest Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра kako koristiti gold zynga poker. Kolovoz 2017, Budimpešta: Organizatori CEEGC2017 ponosni što je gospodin Dao Илиович (Predsjednik državnog zavoda za kockanje Rumunjskoj) (ONJN) će соведущим drugom izdanju prezentacije Centralno-i Istočnoeuropske igraće nagrada (CEEGAwards) kako koristiti zlato u poker zynga. (možete se upoznati sa punom dnevnom ovdje) Kako osigurati svoje mjesto?Cijene za rani booking je 299 eura, a možete ga rezervirati popustom od 50% do 3. Tijekom dodjele nagrada CEEG AWARDS u 2017 godine, delegati će imati priliku da uživaju u svečanosti dodjele nagrada i postati svjedoci posebne trenutke s nađu kolegama najbolje aplikacije za igre u pravi novac. Broj mjesta je ograničen! (On-line plaćanje, Биткойн ili Bankovni transfer su dostupni) Registrirajte se ovdje: https://ceegc.eu/registration/ Za detaljnije informacije posjetite službene web-stranice, www.ceegc.eu ili kontaktirajte organizatora izravno na e-mail[email protected]) ili na telefon (0040 735 559 234). Nagrade se dodjeljuju davatelji softvera igre, operatorima i davateljima usluga za njihov izvanredan doprinos u razvoju on-line industrije u relevantnim područjima.

rujna (Dan 2) za vrijeme drugog izdavanja Središnja i Восточноевропейской Igra konferenciji u Budimpešti najbolje aplikacije za igre za Android.