rated-news

hindski znači vrući poker

Svjetski šahovski prvak Magnus Карлсен još uvijek je favorit za pobjedu na turniru svog imenjaka, jer ovaj vikend ekipa od magnus Карлсена izlazi u полуфинальный i finalni rundi. Najnoviji četiri sudionicima je zajamčena najmanje 30 000 dolara svaki hindski znači vrući poker. Ding Лирен pobijedio Карлсена sa rezultatom 3: 1 u svojoj utakmici, u kojoj норвежец igrao неортодоксальную igru na otvaranju, staviti ih u drugi i treći sjeme, odnosno, dok je Fabiano Каруана izgubio 2,5 – 1,5 od Аниша Utezi za pasti na četvrto mjesto automat the mummy besplatno. Nakamura – poznati stručnjak za блицу i brzom šahu – je favorit -250 u odnosu na Каруаной (+175), koji zauzima drugo mjesto u svijetu po klasičan šah, ali ne zauzima tako visoko mjesto u bržim oblicima igre. Osim Карлсена, čudaci vide u Динге (+400) najveću opasnost za pobjedu na turniru, ispred Накамуру (+400) i Каруану (+700)..

Međutim para za "finale četiri" ostao taman dok ne sažeo rezultate završnog igre dana. turneje. Osam najboljih igrača svijeta natjecali su se za nagradni fond u iznosu od 250 000 dolara-najveći novčanik, ikada postojeće za online turnir.Četiri igrača koji nisu uspjeli doći do polufinala, još uvijek odlaze s ozbiljnim novcem automat "mumija se vraća". Poziv od magnus Карлсена je dizajniran da popuni prazninu u natjecateljskih šahu zbog pandemije коронавируса.

Na kraju, to je amerikanac Hikaru Nakamura je osigurao sebi prvo mjesto nakon pobjede nad francuskim гроссмейстером Максимом Вашье-Лагравом u tie-брейке, osvojiti svoju utakmicu casino "planinar" u zapadnoj Virginiji. Bez turnira na horizontu u vrijeme zatvaranja COVEY-19 Карлсен radio sa šah stranice chess24.com da biste stvorili svoj pozdravni turnir.