experts-news

postoji li porez na igre na sreću

travnja, tijekom kojih UKGC kažnjen 32Red na 2 milijuna funti za ono što je on ohrabrio je problematični igrač i dalje u istom duhu, dok LeoVegas je kažnjen sa 600 tisuća funti zbog neuspjeha u zaštiti igrača isključeni iz igre.
travnja 2018 godine, što je više od deset puta veća od novčane kazne u iznosu od 1,6 milijuna funti, koja se obračunava za prethodno 12-mjesečno razdoblje postoji li porez na igre na sreću. Komisija za kockanje velike Britanije (UKGC) upozorava kockanje operatora o tome da se oni suočavaju "nemilosrdan eskalacije" novčane kazne, ako oni ne će poboljšati svoju igru u skladu sa zahtjevima imate li vještine u blackjack.
Pokolj se nastavio u roku od tri mjeseca od 1 ima li automata na krstarenje лайнерах. Brojke su podudarne novčanom kaznom u iznosu od 6,2 milijuna funti, gotovinu na William Hill u veljači, rezultatom u 2,5 milijuna funti, prenesenu Gala Interactive je u studenom prošle godine, a rekord novčanom kaznom od 7,8 milijuna funti protiv 888 Holdings u kolovozu prošle godine kako pobijediti na rulet u casinu.