popular

ruke

Casino i ипподромы, koji se odluče da objave sportske knjige će se oporezivati na bruto prihode u iznosu od 8% i " alternativnim poreza na investicije u iznosu od 1,25%" ruke.

Oklade će biti prihvaćena kao na mobilni uređaj, tako i osobno koje nikada ne bace u pokeru. Stanovnicima New Jersey će biti zabranjeno klađenje na bilo koji sportski događaj na party, koji se održava u cijeloj državi, a ne stope neće biti dopušteni na tim fakultetima iz New Jerseya, bez obzira gdje se igra ruke.

Budući da je neograničen sportsko klađenje u jednoj igri trenutno dopušteni su samo u Nevadi, čini se, New Jerseya planira smanjiti i umetni većinu postojećih pravila klađenja na sport u ovoj državi da ne сцепиться u blackjack. Guverner New Jerseya Chris Christie, koji podržava plan sportsko klađenje svoje države, rekao je MyCentralJersey.com on je bio siguran, da ako je komesar NFL Roger Goodell "imao pravi problem s tim što mi radimo ... i tako Dalje, New Jersey Namjerava "proučavanje pravila koja se primjenjuju u drugim državama, gdje se održavaju klađenje na sport, i, koliko je to praktički moguće da će usvojiti slične normativne baze" dionice kockanje za ulaganja.

(Nj) obećao je u ponedjeljak da bi u zastupnički Dom zakon koji će New Jersey neposrednu oslobođenja od PASPA dionice kockanje za gledanje. Uz pretpostavku da Паллоне može uvjeriti sadašnjih neradnicima u zastupničkom Domu ga uzeti nekoliko kontroverzni zakon, on onda ode u Senat, gdje je vođa većine Reid može da skine s dnevnog reda jednostavnim pokretom olovke. Da postavlja zanimljivo pitanje – da li senator Harry Reid (D-NV) nekome miješati u monopol ga rodnom državi?Unatoč potrebu za New Jersey osvojiti žalbu federalnom sudu PASPA (federalni ukaz kojim zabranjuje većini država ponuditi klađenje na sport), predstavnik Frank Паллоне, jr. (Pročitajte ga ovdje.) Nije puno iznenađenja, osim onoga što smo već znali.