rated

najbolje šanse kasina u Atlantic City

Ove godine fokus je na Svjetskoj konferenciji o zaštiti igara u Las Vegasu pomaknuo s prevare na aktivne strijelaca nakon smrtonosnih incidenata na Filipinima, Čileu i u Las Vegasu najbolje šanse kasina u Atlantic City. Na godišnjem show, u kojem je sudjelovalo oko 600 stručnjaka za sigurnost i nadzor iz cijelog svijeta, održane su prezentacije o tome kako spriječiti i suzbiti situacije s aktivnim strelicama i pljačke posluga u piće u casinu u Atlantic City.
Konferencija uključuje simulaciju aktivni strijelac na strip kockarnice u Atlantic City na popisu zabranjenih. Trodnevni show od Bally je završila u četvrtak vodič za sadnju red hot poker.

Sustav za video nadzor i sigurnost casino tradicionalno su usmjerene na sprečavanje prijevara i krađa u igri dvorani, ali val nasilja u posljednjih nekoliko godina odvlači pozornost, rekao je Willey Ellison, organizator koncerta. "Naš program konferencije je uvijek bio odbrana igre, ali za sada to nije najveća opasnost u našoj industriji", rekla je Allison razmak sadnje red hot poker. "Moramo razmišljati o ulozi sigurnosti više o zaštiti imovine". tvornica za proizvodnju red hot poker zona 5.