popular-news

kuhinja za zube black Jack Boston

Za nas će to biti znak izložba, jer izložba se seli u novi ICC-a, koji, svakako je objekt svjetske klase",-rekao je Adrian Халпенни, predsjednik Udruge gaming tehnologije kuhinja za zube black Jack Boston.

Prethodna tri izdanja AGE dogodio u Сиднейском kongresni i izložbeni centar na otoku Gleb. Očekujemo još jednu rekordnu godinu: u posljednje dvije ili tri godine imali smo snažan rast.. massachusetts 02118. i ove godine očekujemo veliki rast broja posjetitelja", rekao je on. Novo mjesto održavanja će show privući veći broj međunarodnih posjetitelja, uglavnom iz azijskih zemalja, uključujući Filipini, dodao je on kuhinja cika black Jack s tjesteninom.
Prema podacima organizatora, prisustvovalo je isitor prošlogodišnjeg izdanja AGE bila je najviša u 27-godišnjoj povijesti događaja meni kuhinje paste black Jack. U tri-dan događaj okupio je ukupno 6813 posjetitelja i 195 izlagača wild poker svinja u 2021.
Dio od novog mjesta, u prva dva dana sajma bit će održan i niz dodatnih seminara, koji će biti "ugodan dodatak" na izložbi, dodao je gospodin Халпенни.vrhunac seminara je skupina menadžera iz svjetske gaming industriji broj mjesta holland casino Amsterdam. U njega će ući menadžeri vodećih proizvođača opreme igre Ainsworth Game Technology Ltd, Scientific Games Corp, Interblock DD, Konami Gaming Inc, Aristocrat Leisure Ltd i IGT International, koji će o industriji.

Na našem sajmu radi puno poduzeća, i mnoge proizvode namijenjene posebno na regiju, proizveden [u dobi]", - dodao je on. "To je još jedan pravovremeno platforma [dobavljači] za početak izdavanja novih proizvoda na tržište". hoi4 dodajte mjesta za izgradnju u timu.