post

što je prosječni dobitna kombinacija u igri texas hold ' em

To je izvijestio da je Caesars Entertainment razmatra prodaju svoje online-jedinice Caesars Interactive Entertainment (CIE) što je prosječni dobitna kombinacija u igri texas hold ' em. Prema The Wall Street Journal (WSJ), grupama, koji mogu biti zainteresirani za kupnju jedinice su financijske tvrtke i igre, mediji i zabava poduzeća.
Agencija Bloomberg je izvijestio da su napravljene ponude za oko 4 milijarde dolara, ali je ugovor o prodaji još nije postignut koja je prosječna isplata u slot. Nedavno Caesars je saopštila da je neto dobit u CIE u tri mjeseca, zaključno s 31 limit utora na jezero вермилион štuka. ožujka, iznosi 228 milijuna dolara, što je 29% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je neto dobit za cijeli 2015 godine iznosio je 766 milijuna dolara, što je 31% više limit automata za ribolov na jezeru cinober. CIE, nastala 2009 godine, upravlja WSOP.com brand New Jersey i Nevadi, ali WSJ navodi da posao može biti koncentriran na poslu mobilne igre CIE, o čemu Caesars izvijestio je u svom izvješću za 1 kvartal 2016 godine Mitch garbera susjedstvu, generalni direktor CIE, navodi WSJ: "Mi želimo čuti što ljudi imaju za reći, sigurno". Potencijalna prodaja može postati dio restrukturiranja, koju provodi Caesars, nakon što je operativni tvrtka Caesars Entertainment (CEO) podnio je zahtjev za stečaj u siječnju prošle godine, a Bloomberg je izvijestio da su zajmodavci CEO tvrde da je interaktivna jedinica je prošlo od njih po nižoj cijeni nego što ona košta utor za razrokost lake vermilion mn.
Robert Ah Gerber, bivši sudac suda u stečaj Manhattana, bio je proglašen glavni direktor za restrukturiranje početkom ovog mjeseca..