most-read

dobitne kombinacije u redu poker

Kampanja Cuomo je u početku odbio donaciju, jer Баазов je državljanin Kanade, a Амайя-kanadska tvrtka, tako da je Golub dogovorio da uplate otišao na treću stranu, koja je državljanin Amerike dobitne kombinacije u redu poker.
Nakon transakcije s PokerStars je bio zlatni dječak u industriji online igre, dok financijski regulator Quebec nisu ga je optužio za prijevaru s vrijednosnim papirima.Баазов, kako je tvrdio, bio vrh "piramide insider trading", koja je, kako je ustvrdio, primila mito za prijenos povjerljivih informacija "složene mreže", koji se sastoji od njegova brata, poslovnim poznanicima i drugim prijatelja i članova obitelji dobitne kombinacije u kocke za poker. Donacija primljena u vrijeme kada Амайя лоббировала zakonodavne vlasti država uvesti zakon za legalizaciju i regulacije online pokera i igara mjesta se plaća na mobilnom računu. To je omogućilo Голубю i Баазову pristupiti političke stranke za prikupljanje sredstava na Manhattanu, prema sudskim dokumentima mjesta se plaća preko računa za fiksni telefon.
On je opovrgnuo ove optužbe, i slučaj protiv njega je pao u lipnju zbog неоднократной nesposobnosti optužbe, koja je uključivala u sebe slučajni davanje više od 300 000 dokumenata zaštite, koji su trebali ostati anonimna, a zatim ih zatražiti natrag. mjesta plaćaju preko telefona.