experts-news

najlakši način da osvojite blackjack

Ciparski programer softvera za online casino Slotegrator Limited najavio da će u narednih mjesec dana će sudjelovati u inauguralnom izložbi iGB Live extravaganza u Amsterdamu, predstaviti svoj tim i pošalji "puno pozitivnih emocija". Programer iz Limassola predstavio svoje rješenje za plaćanja Moneygrator unified iGaming nešto više od dva mjeseca, dok je prošli tjedan je zaključio posao, u okviru kojih će biti predstavljeni devet utakmica s live dealer od litavski tvrtke, Betgames.tv Tvrtka Slotegrator Limited objavio službeno priopćenje u kojem se opisuje četverodnevna iGB Live kao "globalni obrazovni projekt", koji bi trebao privući više od 5000 stručnjaka u području kockanja iz različitih sektora u амстердамский RAI s, 17 najlakši način da osvojite blackjack. srpnja, navodeći da to će biti dostupne na štandu N11 za demonstracije kompletnog asortimana robe u društvu partnera Microgaming Software Systems Limited, Endorphina Limited, Tom Horn Gaming, Kiron Interactive i Habanero Systems.
Programer izjavio je da je iGB Live, u organizaciji Clarion Gaming Limited u okviru prethodnih izložbi EiG, Amsterdam Affiliate Conference i iGaming Super Show, zasigurno će privući širok krug predstavnika industrije kockanja, uključujući "vlasnika kockanja, vodećih stručnjaka kladionice i medijskih kompanija, kao i naših partnera" objasnite soft 17 u blackjack. "Glavni cilj aktivnosti-dijeljenje znanja među kolegama i razvoj industrije kockanja kao neovisna i podesiva području", navodi se u priopćenju Slotegrator Limited objasnite poker.

Slotegrator Limited detaljno je rekla, da je iGB Live kompliment svoju glavnu izložbu, nudeći "konferencije održavaju vodećim stručnjacima u području kockanja", uključujući i Константиносом Фаррисом, direktor za inovacije Quanta Technology, i osobom, stoji za kockanjem poslovanja, Michaelom Казелли kao da mi je pet godina. Kao da to nije bilo dovoljno, Slotegrator Limited najavio da iGB Live, osim toga, pružit će sudionicima radionica iz Međunarodnih majstora igre prava, dok je njegov четырехкомнатный trening centar iGB Live HQ će koristiti tehnologiju za virtualne stvarnosti, dati posjetiteljima priliku sudjelovati u nizu igara rasprave, u organizaciji "najboljim predavačima i drugim visoko osposobljenim stručnjacima". objasnite šanse za pot u pokeru.