popular-news

kako se kladiti na kockice

Predstavnici grupacije Loto Betting pozvao u velikoj Britaniji vlada odustati od predložene promjene u zakonu, zabrani trećim osobama klađenje na izvlačenja lutrije EuroMillions.

DKP nije odgovorio na to pismo javnosti, te tvrtke, međutim, potencijalno može izgubiti milijune potencijalnih stopa rezultat ove promjene zakona, tako da je ovaj skandal, bez sumnje će se nastaviti u sljedećih nekoliko mjeseci. kako se kladiti na kockice. Grupa, u kojoj su i WorldLottery Club, Lottoland, Jackpot.com i Multilotto napisali državnom tajniku velike Britanije na digitalnim tehnologijama, kulturu, MEDIJE i sport (DKP), pozivajući ga da obustavi predloženo ograničenje, koji stupa na snagu 6 međunarodna konferencija za kockanje i poduzimanje rizika.
To je stvorilo zbrku i отвлекло novac od dobre poslove, za podršku u kojima je osnovana Nacionalna lutrija" međunarodno vijeće za certificiranje konzultanata za kockanje. U pismu prije podnošenja tužbe sadrži zahtjev za DKP obustaviti postupak odobrenja parlamenta" međunarodna prodaja automata ograničeni.
Međutim, u svom pismu Bookmaker grupe Loto odbacuje ovu tvrdnju, rekavši: "Rješenje o zabrani klađenje na izvlačenja Евромиллионов izvan velike Britanije je nerazuman i основывалось na nepotpunih dokaza."To uvjerenje je podupirač gore mimo nedavnim objavljivanjem izvješća Госконтроля, u kojem je potvrdio da je pad prihoda od nacionalne lutrije iz opravdanih razloga u 2016-17 godinama uzrokovan je migracijom iz igre bazirane na izvlačenje za nacionalne lutrije, na instant igre, a ne zbog klađenja na loto."Instant igre imaju manju vrijednost od dobre poslova, što je dovelo do smanjenja. Predstavnik Камелота izjavio je novinama Times: "Firma radi oklade na loto, zaobići postojeće zakonodavstvo, tvrdeći da nude iste proizvode, što je i Nacionalna lutrija, dok su u stvari oni samo nude oklade na ishod izvlačenja евромиллионов. Više od 37 milijardi funti izdvojeno je više od 525 000 dobrotvornim organizacijama i dobrotvornim organizacijama od pokretanja lutrije, 1994. Savjetovanje je dobila više od 52 odgovora u prilog, što je izazvalo DKP reći da je to "u suprotnosti odlučnost i duhu odjeljak 95 Zakona o kockanju 2005 godine, koja je usmjerena na očuvanje razlike između kamatne stope i Nacionalnog лотереей za zaštitu prihoda od dobre poslove i spriječi zbrku među potrošačima". travnja. Sada je trećina cijena ulaznice na EuroMillions, kupila preko britanskog operatora lutrija Camelot, ide u dobre svrhe.