popular

automati za budućnost

Kao što je istaknuo izvršni direktor Spotlight Sports Group Louise Агран na istoj ploči, povratak lige će biti prilika kako za operatore tako i za povezanih lica automati za budućnost. Sportsko klađenje je pala manje nego što se očekivalo, jer kupci su se okrenuli alternativnim sportovima, kao što su stolni tenis i razvija nogomet, kao što bjeloruski Premier liga. Povratak njemačke Bundeslige ovaj vikend će biti olakšanje za industriju sportskih kladionica savjeti o kreditu u online poker. Navijači žele biti upućen i oklade na igrača, klubova i lige, o kojoj oni su dobro svjesni savjeti za pobjedu u online poker turnira. ožujka do 12. Velika europska liga će postati tonik sredstvo za mnoge operatore i podružnice koje su pretrpjele značajno smanjenje prihoda i dobiti u odsutnosti najpopularnijih liga u svijetu.

GVC pohvalio pad EBITDA na 50 milijuna funti (od 61 milijuna dolara) zbog pandemije, pri čemu se operativna dobit Kindred Group pao za 60% u odnosu na prošlu godinu do £7.3 m savjeti o kreditu u automatima online. To će biti vrlo važno vrijeme za sve nas".
U travnju Flutter Entertainment je rekao da se prihodi Paddy Power sportskih kladionica Betfair pala je na 57% na godišnjoj razini u razdoblju od 16.