experts-news

crni jack 2

Međunarodno vijeće za kriket (ICC), regulatorno tijelo stoji iza ovom sportu, smatra da razotkriva urotu o ugovornih utakmice i otkrila je upleten u njega lica crni jack 2.
Predsjednik antikorupcijske jedinice gospodine Ronnie Flanagan je objasnio da je u navodnom planu su sudjelovali članovi međunarodnog kriket tima, međutim, on nije nazvao zemlju ili se sumnja lica 25 tona тележный dizalicu. Na konferenciji za novinare Flanagan, viši časnik britanske policije u mirovini, rekao je da je podjela mogao spriječiti ovu shemu, okupljanje igrača tima zajedno i podsjećajući ih na njihove "dužnosti" i pokazuje, da počinitelji u ugovornih utakmice biti kažnjeni. "Nedavno smo imali razloga vjerovati da su članovi određene tima krenuo manipulirati događajima u predstojećim utakmicama, to je međunarodni tim, ali neću ići u detalje", rekao je on island roku dostava.
"To je još uvijek u fazi našeg istraživanja, određene osobe, po našem mišljenju, krenuo manipulirati događajima, kako bi se olakšalo oklade na te događaje. "Kada smo došli do uvjerenja, da se nešto može dogoditi u budućnosti, imajući u vidu, da mi postojimo za sprečavanje korupcije...u ovom konkretnom slučaju, mi smo odlučili da odmah intervenirati". Flanagan je objasnio da je daljnji koraci će biti poduzeti u vezi s nekoliko osoba u jedinicu slotovi za dostava na Islandu objavljena danas. To je otkrivenje dolazi samo nekoliko dana prije toga, kao i u Indiji počinje svjetsko prvenstvo među nacionalne timove Twenty20. island uskoro će dodati nove utora.