game-news

japanski ključ od vrata automata

Obilježavanje 20-godišnjice organizacije, Udruge igraće standarda izabrala novi Upravni odbor na 2018 japanski ključ od vrata automata.

Među novim časnika kao što je predsjednik NOVOMATIC Roman Чубак, koji je dužnost predsjednika GmbH, Randy Хедрик od Scientific Games kao zamjenik predsjednika i, konačno, Byron Bridger iz Atlantic Lottery Corp, preostali rizničar japanski automata za prodaju. Predsjednik GSA Peter Дередт je rekao: "zahvalni Smo za vizionarsko i stalni vodič našim budućim predsjednikom Адрианом Marku, koji je bio odlučujuća snaga u promociji globalne standarde naprijed."Sada mi je drago pozdraviti Romana Чубака i Randy Хедрика kao našeg Predsjednika i zamjenika Predsjednika regulator glasnoće japanskog gaming stroj. I Roman, i Randy-duboko poštovani i рассудительные inovatori, i drago nam je da oni na vrhu naše raznolik Upravni odbor i Članstvo" online poker za pravi novac android. Novi savjet je savršen odraz raznolikosti u gaming industriji danas, u skladu s uzastopnim promjenama koje se događaju iz godine u godinu.

Pri tome organizacija također je najavio svog novog Odbora za блокчейну u ono vrijeme, kada je važnost ovog posebnog sektora stalno raste. poker za pravi novac online u Albaniji.