experts-choice

automati lotsa osvojiti pravi novac

U Velikoj Britaniji firme наземному i online sportu William Hill potpisao je dvogodišnji ugovor za obavljanje funkcije službenog europskog partnera po cijenama za nogometnog kluba engleske Premier lige Everton.
William Hill je rekao da je u okviru novog partnerstva, navijači kluba iz Мерсисайда će biti ponuđene posebne koeficijente za sport u širokom spektru tržišta za svaku igru engleske Premier lige i kupa, kao i "ekskluzivni natjecanja i nagrade, koje se ne mogu kupiti za novac" automati lotsa osvojiti pravi novac. "Everton-jedan od najlegendarnijih klubova u velikoj Britaniji, i sjajno se pridruže "Блюзу" u ovaj uzbudljiv trenutak u svojoj povijesti",-navodi se u priopćenju Alexa O ' Shaughnessy, direktor marketinga londonske tvrtke William Hill inspekcija za nadzor nad лотереями i kockanjem. "Mi smo spremni početi posao s klubom, i radujemo se što ćemo ponuditi milijunima эвертонцев zabavu i inovativnu uslugu stope na svim našim prodajnim i digitalne kanale" automati lotsa savjeti i preporuke. William Hill je rekao da je sporazum dodatno će koristiti platformu "Эвертона" za komunikaciju s navijačima kluba u Velikoj Britaniji i diljem Europe, dok je njegov branding, osim toga, pojavit će se na led ekranima i фонах za intervju kada je potrebno podijeliti na 10 bodova u blackjack.

"Drago nam je ime jedne od vodećih svjetskih kladionica i slot kompanije, William Hill, kao našeg novog službenog partnera o cijenama i s nestrpljenjem očekujemo uspješnu povezanost između obje strane", navodi se u priopćenju Alana Мактавиша, voditelj oglasa "Эвертона" kada sijati crvene vruće sjeme poker u velikoj Britaniji. "U iščekivanju uzbudljive nove sezone radujemo se suradnji s William Hill, tvrtka koja se ponosi inovacijama, povijesti i baštine, kao i Everton i razvoj dugoročnog partnerstva, koja obuhvaća tradicionalne stope i novi interaktivni tržišta". kada je potrebno podijeliti 2 boda u blackjack.