most-read

dobitne kombinacije u pokeru

Odbor za nadzor igra igre Komore Pennsylvaniji donio zakon koji poziva Kongres SAD-a glasovati protiv HR 707, također poznat kao Zakon o oporavku američke žica (RAWA). Skraćeni naziv HR 140, koja potiče savezne delegaciju Pennsylvaniji se izjasne protiv RAWA, kaže: "Rezolucija, призывающая Kongres Sjedinjenih američkih Država otkazati H dobitne kombinacije u pokeru.
707 i bilo koji drugi zakon koji zabranila bih sad dopustiti i provesti igre na Internetu". Kongresmen-republikanac Jason Чаффетц u veljači uvodi РАВУ, koji se zalaže za izmjenu Zakona o građevinskim 1961, u kojoj je uvedena zabrana na određene vrste букмекерского poslovanja jake ruke u pokeru. Izvijestio da je po nacrtu zakona stoji generalni direktor operatera casino Las Vegas Sands Corporation Sheldon Адельсон, čija je koalicija za prestanak lobiranja za on-Line kockanje želi uvesti potpunu zabranu na online kockanje u SAD-u igraće ruke u pokeru.
RAVA spriječit će većina oblika on-line kockanje, osim konjičkih i fantastičnih sportova igre online depozit preko pulsa tanpa komada. Sličan zakon je uveden Lindsey Graham prošle godine, ali nije dobio razmatranje. Ove godine u Pennsylvaniji su pokrenuta tri odvojena zakona, s ciljem da se legalizuje online kockanje, a u četvrtak Odbor za nadzor nad igrama Zastupničkog doma planira provesti javne rasprave o tom pitanju. besplatne online automata kredit bez depozita.