world-news

slotovi za многоклассовых uroka 5-og izdanja

Za manje od mjesec dana nakon lansiranja svog video-utora EmotiCoins i igre za online casino inovator Microgaming je najavio da se u rujnu će se održati premijera par novih igara u 108 Heroes Multiplikator Fortunes i Gnome Wood slotovi za многоклассовых uroka 5-og izdanja. Tvrtka ladbrokes poker s otoka Man opisala je video slot igra sa karikaturist bogatstva 108 heroja s tri bubnja kao nasljednika svoje igre 108 Heroes slotovi za uroka клирика 5-og izdanja.
U njemu je objavljeno da je u naslovu mora biti "slična je luksuzan i tradicionalna kineska grafika" zajedno sa "epska soundtrack", koji je "vas vodi natrag igrači u drevnoj Kini", tako da oni mogu da se "pridruže legendarnim junacima, kada su se vratiti čast kraljevstva". U vezi s izdavanjem u uživo na platformama online-Microgaming casina i Quickfire 6 rujna 108 Heroes Multiplikator Fortunes će ponuditi opciju ponovnog okretanja multiplikatora, koja će dati igračima priliku osvojiti i do deset puta ih početni ulog. "Igrači očekuju epske avanture s našim novim gaming dodacima u rujnu ove godine" - navodi se u priopćenju David Reynolds, izdavača igre Microgaming 5g broj znakova u otvoru za kartice. "Imamo 108 богатырей-množitelji koji prate svojim prethodnikom i kombiniraju svoje omiljene igračima raspored 108 heroja s mehanike Mega-novčanog multiplikatora, kako bi se osiguralo da se igrači kontinuirano djelovanje i uzbudljive nagrade. Slot Gnome Wood s pet valjaka, 25 dobitnih linija, razvijen od strane austrijske tvrtke Rabcat Computer Graphics, 6 rujna će biti dostupan uživo u paketu sa simbolima lutanja дебрей, koje se mogu aktivirati bonus rundi kako u osnovnim, tako i za vrijeme besplatnih okretaja najbolji poker stol za kupnju. Osim toga, ove ikone mogu materijalizirati u obliku pobjede Lutanja дебрей udvostručiti bilo kakve nagrade najbolje tkanine za speed poker stola.

Tvrtka ladbrokes poker je objasnila da je Gnome Wood također će predstaviti svoj bonus za igru u online igre pick-me, koji će pružiti igračima do pet šanse odabrati jedan od dva kotla za mogućnosti upaliti i dvostruki dobitak. "Gnome Wood je эксклюзивом za operatore Microgaming i Quickfire i opremljen mehanizmom Wandering Wilds na popularnoj instalaciju s pet valjaka", navodi se u priopćenju Reynolds.
"Kombinirajući izvrsne vizualne efekte i vrlo zanimljive opcije, ova igra obećava brz gameplay, ugrađeni u mistični svijet stvorio za strastvene igrače"..