popular-news

doubler la mise au blackjack

Bili citirani riječi zakonodavac: "Mreže ne moraju biti iz džepa; to mora biti on-line kladionice" doubler la mise au blackjack.

Savez za reforme kockanje predstavio prijedlog, koji će komercijalne televizije tv popusta na njihove pristojba za dozvolu za svaki oglas stope, koje su отклонят, prenosi Sydney Morning Herald. Direktor saveza strategije Rohan Венн rekao je agenciji vijesti da je cilj se sastoji u tome "da biste dobili osloboditi od oglašavanja, koja ubija kodove koje volimo". Kod jedne grupe postoji plan koji bi mogao zasladiti posao za australske televizijske mreže koja će u slučaju realizacije plana reforme kockanje. Ksenofont i Wilkie, ako se sjećate, вытирают prašinu s plan reforme kockanje—toga, koji je ukinut u 2010, koji će utrti put za zabranu reklame za klađenje na sport, a najviše ulog 1 dolar na poker, među ostalim mjerama besplatne automati za udvostručenje fort knox.

Prema Free TV Australia, отраслевому vlasti, predstavlja licence slobodnog emitiranja Australiji, već uzeti "opsežne mjere", koje pružaju "poštivanje standarda zajednice i odgovornu oglašavanje i promociju usluga po cijenama". U skladu s planom tv dozvola mreže Commonwealth će se smanjiti za jedan dolar za svaki dolar koji nisu oteli od kladionici tvrtke, делающей klađenje na sport,—potencijalno dajući вещателю do 150 milijuna australskih dolara (112,13 milijuna dolara) u obliku popusta godišnje promo kodovi casino dvostruku stopu. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра najbolje web stranice za online poker. Ksenofont utjecala je na pitanje o licenciranju komercijalne televizije prošlog tjedna, kada je rekao da je nepravedno, da je lokalni tv emiteri moraju platiti pristojbe, kada su njihovi konkurenti, kao što su Netflix, to ne čine. Prema podacima saveza, ova ideja je već bila donesena predstavnik Senata Južnoj Australiji Niku Ксенофонту i neovisnom депутату parlamenta Tasmaniji Andrew Wilkie. Postoji samo jedan problem: tv mreže пресекают pokušava ograničiti njihove mogućnosti za oglašavanje.