articles

automati za pravi novac bez depozita bonus SAD

Mi smo se pobrinuli da svi naši članovi bili su svjesni kao i o kodeksu prakse BBPA, tako i Komisija za kockanje, a mi smo već poduzeti koraci za razvoj socijalne povelje odgovorno kockanje za korištenje лицензиатами i пабными tvrtkama.""Međutim, s obzirom na važnost ovog pitanja, mi tražimo hitne sastanke sa Komisijom za kockanje i lokalnim vlastima kako bi se osiguralo usvajanje odgovarajućih mjera." Jedan policajac, ucestvovao u operaciji, je rekao: "Jedan policajac je radio s курсантами, provjeriti usklađenost dobnih ograničenja u lokalnom pubu. U nedavnom izvješću komisija je pokazala da je otkrio "relativno veliki broj baza, koje omogućavaju mladim ljudima da igraju igre na sreću na strojevima". Ponesena kockanjem više od 7 godina, Alex je veliki obožavatelj видеослотов i naziva NetEnt, Big Time Gaming, Thunderkick i Quickspin svojim omiljenim dobavljača.

Policija Барнета je rekao: "mi Smo predani zaštiti mladeži od ovisnosti i kockanje automati za pravi novac bez depozita bonus SAD. Nedavna studija je Komisija za kockanje Velike Britanije pokazalo se da je samo oko 10% baza aktivno ometaju maloljetnika korisnicima da igraju svoje automata.
Pozivamo sektor baza odmah poduzeti mjere kako bi osigurala usklađenost sa primjenjivim zakonima o zaštiti djece i mladih" sac a dos de voyage avec roulette. U okviru svoje istrage Komisija za kockanje radila s lokalnim policiju snaga u cijeloj velikoj Britaniji (zajedno s različitim organima za izdavanje dozvola), da provjerite da li je baza otežano kockanje maloljetnika. Direktor programa Komisija za kockanje Helen Rhodes komentirao je rezultate: "izuzetno Smo zabrinuti da pubovima diljem Engleske ne može zabraniti djeci da se igraju na automatima, dizajniran za odrasle sac a dos de voyage a roulette. Komisija za kockanje, rekao je: "bili Smo vrlo rado surađivati s policijom Барнета i gradskog vijeća Барнета u borbi s kockanjem maloljetnika sac a dos de voyage a rulet femme.
Na njihovo zaprepaštenje, u izvješću je utvrđeno da je nevjerojatnih 89% baza nije u mogućnosti osigurati poštivanje toga, da maloljetnici igrači nisu igrali u automat.