game-news

online poker za pravi novac u Teksasu

Senator Jay Rockefeller, D-W. Va., nastoji prenijeti raspravu o deficitu sa srca za socijalne programe, umjesto toga, s naglaskom na prestanak porezne olakšice za korporacije i bogataše.
Rockefeller je ponudio 18 ideje, koje su, prema njegovim riječima, smanjiti deficit u iznosu od 1,29 milijardi dolara u narednih deset godina, navodeći da je "došlo vrijeme da potakne one koji zaobilaženje sustava" online poker za pravi novac u Teksasu. "Puno govori o smanjenju deficita i smanjenju troškova, ali smo vidjeli vrlo malo konkretnih ideja, posebno kada je riječ o prihodima", rekao je Rockefeller u priopćenju. "Američki narod je spreman ići na neke žrtve, kako bi pružiti bolju budućnost za smanjenje deficita, ali oni koji se bore, ne mogu podnijeti ovaj teret sami, i stidi se pretpostaviti određeno" online poker za pravi novac Indiana. Među njegove ideje: Uspostavljanje pravila za kockanje na Internetu, koji će zaštititi potrošača, prava države i državnog suvereniteta, kao i ликвидируют veliko ilegalno tržište, koji je danas isplativo samo tvrtkama i zemalja, koje kontroliraju online poker za pravi novac u Virginiji.
Procjenjuje senator-veteran, legalizacija kockanje na Internetu će, prema procjenama, od 41,8 milijardi dolara u narednih deset godina i da će pružiti30 milijardi dolara u sad. besplatne slot igre očiju gora.