article

automati bez depozita pravi novac

Stockholm online-operator kockanje Kindred Group postupno propada vaše online brand Stan James u velikoj Britaniji u korist svoje vodeći brand Unibet.
U srpnju 2015 Kindred Group (pod svoje bivše identitetom Unibet) stekla je online poslovanja britanskoj kladionici uredi Stan James Group automati bez depozita pravi novac. Prošli tjedan, generalni direktor Kindred Henrik Тарнстром izjavio novine Racing Post, da brand Stan James Online nije bio dug za ovaj svijet.Тарнстром je rekao da je Unibet će preuzeti sponzorstva prisutnost Стэна James u utrkama, uključujući i naslov pokroviteljstvom чемпионского barijera u Челтнеме u ožujku iduće godine automati bez depozita bonus za prijavu. Promjena branda će početi sljedećeg mjeseca u elitnom objektu u Уинкантоне automati bez depozita. Trenutno Kindred kontrolira 14 različitih marki kockanje, uključujući i online poslovanje-32Red casino u velikoj Britaniji, ali Unibet ostaje vodeći Grupe i ključna komponenta strategije rasta Kindred u velikoj Britaniji.Тарнстром je rekao da je on-line kupci Стэна James će biti prebačen u Unibet u narednim mjesecima bez klađenja. Međutim, 32Red će i dalje biti vidljivo prisustvo na utrkama u velikoj Britaniji, uključujući i utrku kralja Georgea VI u Кемптоне.Тьярнстром je rekao da je velika Britanija je jedinstven na tržištu, s obzirom na svoju "kulturnu vezu s utrkama", i tako za glavne marke Kindred Unibet i 32Red važno je održavati čvrstu vezu s fanovima utrke.Što se tiče drugih sličnih sponzorstva vijesti, Unibet samo da je potpisao trogodišnji ugovor s Profesionalnim korporacija дартсу zamijeniti Betway kao titularni sponzor turnira Premier lige na дартсу.
Nedavno je imenovan za turnir Premijer lige Unibet će početi u Dublinu 1. veljače 2018 godine i trajat će tijekom 16 tjedana na priredbama diljem velike Britanije, Irske i Нидерландам, po prvi put širi obuhvat Premier lige do Berlina.Юнибет još više produbiti svoje sudjelovanje u svijetu дартса, proširenje svoje sponzorstvo Majstora i europskog prvenstva 2018 godine. Ovog ljeta "Юнибет" i napravio svoj najvidljivija je danas sponzorski korak u velikoj Britaniji, nakon što je potpisao ugovor za t-shirt u trajanju od jedne godine s nogometaši lige prvaka "Aston Vila" u koliko su oslobođeni mjesta isporuke ocado.

Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра u ono vrijeme ocado izdaje utora za isporuku.