latest

poker online how to win

Nizozemski nogometni savez (KNVB) izjavljuje da je otkrila ugovorene utakmice sa bivši igrač Willem II Тилбурга Ибрагима Каргбо u 2009 poker online how to win.

U njemu se navodi da je na ishod meča lige između Виллемом II Тилбургом i Утрехтом utjecao Каргбо u suradnji s Wilson Маджем Перумалом, сингапурцем, ranije osuđen zbog prijevare. Dok je ugovorni utakmice u nogometu relativno česte u Europi, vijesti su prvi takav slučaj u zemlji. "Nizozemski nogomet jedan od najnovijih u Europi gubi svoju nevinost u ovom predmetu", rekao je operativni direktor KNVB Гийс de Jong poker online in the us. "Mi smo odavno upozorio, da se to može dogoditi u nizozemskoj ligi, ali je još uvijek teško pomiriti s činjenicom da je to utvrđeno. "Nadam se, to će dodati hitnosti borbi protiv ove kuge u Nizozemskoj".
Prema KNVB, gospodin Каргбо pristao da ga kapetan u to vrijeme, Michael Эртс, a treći je nepoznat igrač će zaprositi igru u korist Утрехта u zamjenu za 25 000 eura poker online idn bonus new member 50. Igra je završila s rezultatom 1: 0 u korist "Утрехта", međutim Перумаль ne plaća, rekavši da je taj sporazum je utemeljen barem za pobjedu s dva ciljeva.
"Međutim, utvrđeno je da su se dogovorili o ishodu utakmice", rekao je КНВБ. "Nema dovoljno pravnih dokaza, kako bi se utvrdilo je li upleten Эртс, a nejasno je i koji je treća strana",-rekao je Каргбо Bi-bi-si: "nikad Nisam sudjelovao u niti ugovornih utakmice u Nizozemskoj" hard rock casino Atlantic city spa. 33-godišnjeg igrača, koji je posljednji put igrao za engleski klub "Тамсмид Grad", bilo je zabranjeno sudjelovati u nizozemskom nogometu..