experts-news

gdje kupiti poker stolovima u St. Louisu

Caesars Entertainment Corp.izvijestio je na kraju u petak da je postignut "izmijenjenog ugovora o potpori za restrukturiranje" sa svojim najvećim vjerovnicima, jer je tvrtka pokušava smanjiti najveći dio svojih gaming industriji-visoki dugoročni dug u iznosu od 22,8 milijardi dolara gdje kupiti poker stolovima u St. Louisu. U priopćenju, dokumentirane neposredno prije ponoći (PST), Cezar je rekao da je sporazum "potvrdio" podršku najvećih vjerovnika restrukturiranje najvećeg operativni jedinica tvrtke, koja je обанкрочено u siječnju.
Tvrtka nije otkrila nikakvih novih razloga, koji je izrazio vjerovnicima za nastavak podrške gdje kupiti. Plan restrukturiranja ostaje isti; Caesars traži od saveznog suca da stečaj u Chicagu pretvoriti Caesars Entertainment Operating Co.u ovom investicijski fond države precizne. Jedinica za dug koji iznosi 18,4 milijarde dolara, kontrolira "Caesar' s Palace", "Цезари Atlantic City", "Reno Харры" i više od desetak regionalnih nekretnina. Očekuje se da će restrukturiranje će smanjiti dug za gotovo 10 milijardi dolara kosti za casino.

U srpnju Caesars je sklopio ugovor sa grupom svojih nositelja dug drugi zalog o planu restrukturiranja, koji uključuje povratak u matičnu tvrtku drugi operativni jedinica, Caesars Growth Partners. "Današnji sporazum pokazuje stalni napori Caesars Entertainment i CEO usmjerene na to da se završi restrukturiranje CEO koncertu i odmah", navodi se u priopćenju kompanije automat igra pored mene.

Prošli tjedan Caesars nije uspio, kada sudac u stečaj, rekao je da tvrtka ne može brzo je žalbu rješenje koje omogućuje vlasnicima obveznica tuţbe igre na sreću na automatima u Teksasu. Cezar želi da ukine, tvrdeći da su četiri sudske tužbe vlasnike obveznica u New Yorku i Delaware mogu dovesti cijelu tvrtku, zasnovanu u Las Vegasu, do bankrota..