world-news

poredak najboljih počevši ruke u texas hold ' em

Global Gaming odredila Michael Гатта na nedavno stvorenu post operativni financijski direktor svojih povezanih društava na Malti, kao tvrtka nastoji ojačati svoju financijsku organizaciju poredak najboljih počevši ruke u texas hold ' em.
Dobavljač je u Malmöu, Švedska. Međutim, on također ima sjedište na Malti i u Tallinnu, Эсония.Михал Gatt ostaviti svoju raniju ulogu u Global Gaming, da zauzme poziciju operativnog direktora financija, zauzimajući poziciju financijski menadžer rujna 2017 poker couleur sur la table. U novoj ulozi Gatt će svoju pozornost na "menadžment, odnose s investitorima i više aktivan rad u pitanjima vezanim uz spajanja i akvizicija" prelazak granice Poker creek je na Aljasci.
Gatt je također održana prethodne postove u gaming industriji, uključujući i radio kao u Betsafe, tako i u Betsson. Rezultat je nedavno osnovana uloge financijski direktor, Global Gaming Christopher Телл prenijeti dio svojih dužnosti Gatt.
Michael Gatt je rekao: "ja Sam ponosan, ali također sretan zbog toga вотуму povjerenja i nove odgovornosti koje dolaze s novom ulogom. Radujem se mogućnosti da postane dio ove talentirane menadžment tima".Телл dodao: "To je nova podjela odgovornosti omogućit će mi da bolje korištenje resursa i usredotočiti se na razvoj tvrtke poker računajući koeficijenata i izlasci. To, pak, znači da ćemo biti puno fleksibilniji i pomoći, kada se pojave prave mogućnosti"..