news

najveća pobjeda u poker turnir u povijesti

Budite sigurni da ste iskoristili ovu jedinstvenu priliku za učenje i druženje s industrijom kockanje u Baltičkim i skandinavskim zemljama regije kroz gaming platforma MARE BALTICUM, koji je pokrenut u 2018 i svake godine ima za cilj spojiti dioničara industrije i državnih dužnosnika iz baltičkih zemalja i Skandinavije najveća pobjeda u poker turnir u povijesti.
Također smo i dalje niz razgovora dr. Gaming kompanije se suočavaju sa složen, kompliciran i stalno mijenja pravni baza u Europi nagradni fond je najveći poker turnir. konferencije najvažniji konferenciji kockanje industriji u Baltičkim i skandinavskim zemljama regije organizatori, Europske igre MEDIJA i aktivnosti imaju čast objaviti o podršci ZAKONA PLANZER kao EUROPSKE SPONZORA u PODRUČJU REGULACIJE.
To je također izraz naše priznanje za naporan rad organizatora kalendar za ispis sa termine za 2021 godinu. Klijenti i tvrtke u mnogim područjima prakse i regijama povjerenje istraživanja Chambers već gotovo 30 godina pisanu dnevni raspored s termine. "Mi lijepo nastaviti pružati financijsku potporu tvrtke MARE BALTICUM. Radujemo se što ćemo čuti više informacija o regulaciji od vlasnika tvrtke, dr dnevnik za ispis sa termine.

Simon Планцер, partner-osnivač PLANZER LAW, nedavno je dobio priznanje od Chambers & Partners i upisan je u popis stručnjaka globalnog tablica pravu. Sa sjedištem u Zürichu, on je također aktivno predstavlja tvrtke koje se bave fantastičnim sportovima.