articles

kao velika pobjeda u automatima pop

Novi zakon se odnosi na prethodne dvije ponude, izvršenih u 2008 i 2009 godina, ni jedna od njih nije bio donesen.

Od tih poreznih prihoda 70% ide u pokrajinski unosan fond, a 30% u nacionalni prihod fonda. godini od strane Ministarstva trgovine i industrije, nije odobren od strane Odbora za trgovinu i industriju kao velika pobjeda u automatima pop. Svaka pokrajina će biti odgovoran za utvrđivanje porezne stope za licenciranih operatera kao veliki pobijediti na online oglasna mjesta.

Operateri će također morati pohraniti "neki dio opreme za daljinsko kockanje" u provinciji, gdje je podnio zahtjev. Nacionalni zakon o igrama 2004 kao veliki pobijediti u peni mjesta. Također je potrebno poduzeti odgovarajuće porezno zakonodavstvo.

Odredbe sadržane u nacrtu zakona, uključuju zahtjev za pružateljima imati licencu za udaljeni igre na sreću, ako žele ponuditi online igre u zemlji casino лиенцо чарро Santa rosa. Prijave za dobijanje licence će se vršiti u tijela za licenciranje pokrajina i izdana od strane Nacionalnog vijeća za kockanje. Ona je sada dostupan za javnost upoznati napredujete zemlje za legalizaciju, iako je brz razvoj događaja čini malo vjerojatno. Igrači izvan Južne Afrike moći će koristiti usluge licenciranih južne afrike operatora, kao i samo oni su se prijavili kao klijenta.