game-news

stola za poker Louisville u Kentucky

ICE 2017 (7-9 veljače, Centar ExCeL London) postati jedan od najvažnijih obuhvaćena događaja u povijesti gaming industrije stola za poker Louisville u Kentucky.

Na najvećem svjetskom događaju posvećenom poslovanju i igre inovacije, očekuje se da će 42 akreditirani medijske organizacije će zauzeti svoje стендовое prostor, a ukupno 130 novinara i izdavača sudjelovat će na najvećem svjetskom događaju posvećenom poslovanju i igre inovacije online poker con american express. Keith Chambers, direktor igre jedinice Clarion, rekla je: "Jedan od mnogih istaknutih karakteristika ICE je fantastičan podršku koju uživa od strane medija gaming industrije, koji se i dalje napraviti je zaista važan doprinos uspjehu marke ICE i njegov status kao i same učinkovitu platformu za gaming inovatora za pokretanje proizvoda i usluga za međunarodnu publiku poker online con amici bez mama-soldi.

"Dopire do 500 izlagača, mi prepoznajemo da se izvješće o ICE nameće ogromne zahtjeve za gaming medija корпусам, tako da se vrijeme novinara u ICE je maksimalno slobodan od stresa, pružamo potpuno funkcioniranje i spojen media sobe, gdje novinari mogu podnijeti svoje kopije, vođenja intervjua, komunicirati s kolegama i pripreme za predlaže svoje tribine i aktivnosti poker online con amici privato. Media-priređivanja domjenaka, koji se nalazi u Платиновом apartman na centralnom bulevaru u ExCeL Centru, ujedno je i važan resurs za izlagače, gdje se oni mogu ostaviti materijala i informacijske pakete, kao i izvješće o poslovnim uspjesima i drugim događajima, pristojan vijesti koje se događaju u roku od tri dana".
ICE Totally Gaming je jedina igra b2b događaj u svijetu, koja igra sektora, online i offline. ICE pruža najviše punu izloga trgovine, posvećen svjetskim igrama, i u 2016 ona je privukla rekordnih 28 487 posjetitelja iz 150 zemalja casino Hampton beach. Slot profesionalci, oni koji žele zauzeti svoje mjesto u ICE Totally Gaming 2017, trebali bi posjetiti icetotallygaming.com New Hampshire.

Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра dob kockanje u casina Hampton Beach.