posts

patin klub ljubitelja rulet

Эрмал Тачи smatra da je provođenje novih propisa Komisija za kockanje u vezi provjere identiteta i dobi, "čini mnoge menadžere ne spavati noću".
Direktor za razvoj poslovanja Emailage Gaming govorio isključivo s Gambling Insider o novim pravilima koja će stupiti na snagu u velikoj Britaniji 7 patin klub ljubitelja rulet. svibnja.
Prema prethodnim postavkama, kod igre operatori bio do 72 sata, provjeriti dob igrača patin a rulet амбре pleše soje mjesec. No, nova pravila, objavljene u veljači, znači da korisnici moraju potvrditi svoju dob kao prije donošenja sredstava, tako i na kockanje pravim novcem ili besplatnim okladama.Тачи je objasnio: "razgovarao Sam s operatorima i stručnjaci za pridržavanje, koji usko surađuju s ovim operatorima. Ono što sam pronaći, jer to je ono što čini mnoge menadžere ne spavati noću,-to je nepoštivanje zahtjeva i potreba platiti velike kazne ili, u najgorem slučaju, izgubiti licencu."To mi govori o tome da mnogi operatori su stvarno spremni napraviti te promjene u tako kratkom vremenu. To je njihov prioritet broj jedan."Da, oni stvarno postoje resursi bi i dalje biti poslušni patin a rulet annie 80. Međutim, oni se moraju uravnotežiti to s iskustvom kupaca i očekivanjima klijenata tko može popraviti automata. U ovom trenutku, ja mislim da su mnoge od njih nalaze u паническом stanju".Тэйси zagovarao июльско-августовское izdanje časopisa Gambling Insider, zajedno s Chrisom Thomasom, generalni direktor EMEA u Emailage, i Thomas Barnes, Regionalni menadžer EMEA u Emailage. Registrirajte se besplatno ovdje da pročitate cijeli intervju nakon objavljivanja. tko može otvoriti casino u Kaliforniji.