classic-news

vlasnici kockarnice u Atlantic City

Tko treba čudaci, kada imaš Hobotnica Paul?Kladionice sada su počeli da se kladiti na to, je li ispravno najpoznatiji nogometni proročanstvo dati savjet pobjednika finala vlasnici kockarnice u Atlantic City.

Jedini razlog zbog kojega to uzrokuje bilo kakve sumnje, leži u tome, da Poda do sada pitali da predvidi utakmice samo uz sudjelovanje Njemačke, i očito je bio previše zauzet da gledati druge ekipe. U svakom slučaju, William Hill će učiniti sve što on kaže, nakon što mu je potrebno je gubljenje ulog u iznosu od 500 000 eura od klijenta kod kojeg je dovoljno gluposti zanemariti savjet Spola. Ako ste još uvijek zabrinuti da ovaj put hobotnica je otišla previše duboko, vi ste mogli učiniti ništa gore nego slušati mudre riječi ovog drugog hobotnice, Октоэда, naravno. Možda PartyGaming više nije ljepotom loptu, ali ona ni u kom slučaju nije prošao svoj rok prodaje.

Svu, ona je nemilosrdan, smrdljivac vlasnici kazina u Južnoj Africi. I ona uzbuditi. Možda je patio od Bwin, ali, prema riječima generalnog direktora Jim Ryan, to ne boli joj u bliskoj budućnosti susresti s američkim partnerom poker daniel negreanu protiv Duga polica. A u međuvremenu ona će potonuća svoje kandže u još jednu francusku curu u krevetu, озорную шалунью. poker dama vale mais valete.